ECHIPA NOASTRĂ


 

Gheorghe Andrea-Olimpia

Gheorghe Andrea-Olimpia

Andrea este pasionată de lumea deserturilor de la vârsta de 11 ani atunci când a realizat primul ei tort. De-a lungul timpului Andrea a realizat torturi pentru nunți și aniversări cu un mare succes.
În urmă cu 4 ani și jumătate a obținut primul ei job în calitate de Head Cake Decorator și Cake Shop Manager în Marea Britanie la compania “The Egg Free Cake Box” acolo unde a reușit să evolueze foarte rapid urmând ca un an mai târziu să devină Area Manager pentru 3 cake shop-uri și Francise Trainer.
Experiența dobândită a ajutat-o pe Andrea să managerieze cu succes cele 3 cake shop-uri.
Pe plan personal Andrea deține 3 diplome recunoscute internațional în decorarea torturilor ajungând ca în anul 2015 să devină Master în Cake Decorating. Andrea a participat de 2 ori la concursul “Cake International” obținând 2 medalii de bronz în secțiunea Cupcakes.

Gheorghe Ionuț-George

Gheorghe Ionuț-George

Ionuț deține o experiență vastă în producție lucrând în domeniu de peste 8 ani în Marea Britanie. Punctele sale forte fiind eficiența, training-ul personalului, costurile și calitatea produselor.
Ionuț poate să aducă echipei un plus de experiență fiind capabil să lucreze cu echipe mici formate din 2-8 persoane, dar și cu echipe mari formate din 50-70 de persoane. Ionuț deține o diploma obținută în Marea Britanie în Managementul Recrutării.